Érzelmek,tapasztalatok,gondolatok

Mindig emlékezz arra, hogy a szép szavak nem mindig igazak, és az igaz szavak nem mindig szépek...

Rámenős csajok, mint probléma

Ha egy lány rámenős, akkor az a baj, mert akkor ugye ,,fűvel-fával csinálja." Ha tartja a távolságot és szemérmesebb, akkor sokszor frigidnek és éretlennek csúfolják. HOGY IS VAN EZ? Sokan, igenis tehettek a lányok önbecsülésének megromlásáról, mert élvezitek a rámenős csajokat és ezzel igazából félrevezetitek őket, mert azt hiszik, hogy ez kell nektek. Sír a szátok, hogy sok a rámenős csaj? Hiszen legtöbbeteknek ez kell. Cicababák, akikért nem kell egy fűszálat sem megmozdítani, küzdeni meg végképp nem.  Játszadoztok tét nélkül. Ha egészen véletlenül felbukkan egy lány, akiért meg kéne mozdulni, és tenni valamit az ügy érdekében, akkor azonnal jönnek a szánalmas kifogások. Kedvencem, amikor még csak azzal sem fáradoznak, hogy egy hihető kifogást találjanak. Saját zavarodottságukat,(mert nem tudnak, mit kezdeni a szituációval) azzal leplezik, hogy megpróbálják a lányt hibáztatni, mintha az egész az ő hibája lenne. Az igaz, hogy egyszerűbb… Arra várnak, hogy kevesebb legyen a rámenős csaj? Ahelyett, hogy bátorítják és félrevezetik őket azzal, hogy ágyba bújnak velük, világítsák meg a dolog helytelenségét és akkor majd elkezdődhet egy másvilág, ahol a férfi megbecsüli a nőt és fordítva.


Továbbá, ha sokan olyan géniuszok nők terén, akkor miért bukdácsolnak egyik nő ágyából a másikba? Így egészen biztos, hogy soha de soha nem fognak tudni megállapodni egyik nő karjában sem. Képtelenek lesznek arra, hogy elkötelezzék magukat valaki mellett. Ürügy az mindig akad bőven, hogy „nem találtam meg még az igazit” bla bla… Egyszer próbálnák meg odatenni magukat és részt venni a kapcsolat kiépítésében, dehát minek? Ennyi hűhó és energia pazarlás, amikor mindig van új és friss préda, elérhetőbb távolságban?  Így soha semelyik nő sem lesz nekik elég jó, elég  kielégítő.

Semmi baj, majd egyedül maradnak a ,,minden nőt kiismerek tudattal”.

Be kell ismernünk azért azt is, hogy rengeteg ilyen olcsó csaj is van, csak azt nem értem, hogy arra a párra, akik nem ilyenek, miért próbálják elhitetni, hogy ugyanolyanok, mint a többi akik a ,,rámenős csajok maszlagba” tartoznak?

Ha pedig esetleg egy férfi megkérdez egy nőt, hogy milyen számára az ideális pasi, akkor alap, hogy az elvárásainknak és vágyainknak megfelelően válaszolunk. Arra utalva, hogy mit is várnánk el tőle. Hiszen nem véletlenül kérdezte. Tisztában vagyunk azzal is, hogy olyan férfi nincs, aki teljesen megtudna felelni az agyunkban elhelyezkedő méteres listával, mert úgyis mindig találunk valami aprócska hibát bennük. Mindezek ellenére is bármelyik pasiban megtudjuk találni a szépet és annak alapján még talán bele is tudunk szeretni.

Végül pedig, kérlek semelyikőtök se mondja, hogy kiismer(t) minden lányt, mert ez nem igaz. Többé-kevésbé lehetséges. Viselkedési sémákat ismerhettek, de én ezzel nem büszkélkednék a helyetekben, mert ez alapján csak olyan csajokkal voltatok együtt, akiket öt perc alatt kiismertetek és meguntatok, ez pedig nem csak a másik nem képviselőit minősíti.

Bármikor meglepetést tudunk okozni. A nők, azok akik mindig mást találnak vonzónak egy srácban, szituációtól és kedélyállapottól függően.

 

 


 

 

 

 

 

Érzelmek vár(a)

Gondolom, sokan ismeritek azt a szorító fájdalmat, amikor az az illető, aki iránt érzelmeket táplálsz, magasról tesz a fejedre. Szinte leírhatatlan érzés…

Éjjel-nappal rá gondolsz, és beteges módon próbálod magadnak bemesélni, hogy jól vagy, hiszen oda van érted, csak nem akarja beismerni… Pedig nincs így. Mindennek a tetejébe magadra is mérges vagy, hogy hogy kerültél ilyen
szituációba. Frusztrál, hogy  magasról tenned kéne a fejére, de nem tudsz, és hiába akarod kiverni a fejedből, nem megy. Kettéhasít a rossz lelkiismeret és a birtoklási vágy. Mindenét kívánod és mindenét akarod. Napközben gyűjtöd a mesélnivalókat, abban a reményben, hogy majd mindent elmesélhetsz neki és érdekelni is fogja. Az utcán minden emberről ő jut eszedbe, kinézhet akárhogy. Például ott áll előtted egy alacsony, szőke srác, tele tetkókkal (egyáltalán nem hasonlít ahhoz a bizonyos illetőhöz), de mégis hozzá hasonlítod, hogy mégiscsak majdnem ugyanúgy néz ki Ő, csak sötétebb árnyalatú haja van, no meg magasabb és nincs rajta tetoválás. Magyarul teljesen máshogy néz ki, mint a te srácod (akivel talán jobb lett volna, ha sose találkozol).

Az emberből bugyognak az érzelmek és nem tudsz mit kezdeni az érzelmi túltelítődöttségtől. Aludni nyugtalanul alszol, és korán reggel már arra gondolsz, hogy itt egy újabb nap, új reményekkel. Újabb lehetőség arra, hogy elkezdjen veled törődni, beszélgetni. Közben alig van étvágyad és csak hasogató fájdalmat és enyhe hányingert érzel. Felteszel magadban ezer meg ezer kérdést és teóriákat gyártassz. Megpróbálod magadnak bemesélni, hogy már nem érdekel a dolog, de még mindenki tudja, hogy még mindig érdekel, de a világért sem akarod magadnak bevallani, mert vérig vagy sértve és megalázva, amiért csúnyán megsebzett. Megpróbálod magaddal elhitetni, hogy minden oké, de ezzel csak a saját életedet teszed tönkre. Megkérdezi magától az ember, hogy talán becsavarodtam, hogy nem bírok tovább lépni?

Meg kell, hogy nyugtassak mindenkit, teljesen normális ez az érzés, és ezt a több helyről vérző sebet csak az idő fogja begyógyítani. Ki kell operálni a sebes, elgennyesedett részt és tovább lépni. De a ,,sebészeti beavatkozás” előtt nagyon sokáig nem akarod elhinni, hogy tényleg nincs tovább ebbe az irányba. A fejedben készítessz egy tökéletes belsőjű fiút, aki olyan csomagolásba van, mint a személy, aki miatt szenvedsz. Álmodozunk a reményeink romjain és közbe teljesen abnormális módon megpróbáljuk magunkból kiirtani az érzelmeket, amik belülről felemésztik az életünk utolsó érző darabját is. Óriási gyötrődéssel próbálunk megszabadulni a szívünket szorongató vaspánttól.

Sírjon az ember vagy ordítson fájdalmában? Ezt sem tudod már eldönteni, mert a fájdalom lüktető érként tompítja el a gondolkodásodat és egyszerűen kikapcsolsz. Nem látsz színeket, nem érzel ízeket, nem érdekel semmi és az önsajnálat sötét bugyraiban már megnevettetni is nagyon nehéz feladat. Azt hiszed, hogy itt a világ vége nincs értelme tovább élni. Elárulva érzed magad, nem is csoda, hogy az élettől is elmegy a kedved.

Abban a pillanatban, amikor lassan kezded magad jobban érezni visszatér az életedbe. Küzdessz keményen, míg végül kezded újra megérezni az élet ízét, akkor azon nyomban újra megkeres  és ezzel a finom cselekedettel a rekonstrukció alatt álló lelkünk erődje, egy jól célzott robbantással darabokra hullik.

Ezek az emberek az úgynevezett ,,érzelem piócák." Kihasználnak, addig élősködnek rajtad, amíg mind egy cseppig ki nem szívják belőled a maradék életörömöt, szeretetet. Mindezt csak is azért, hogy ezzel a saját egójukat növeljék. Élvezik, hogy más szeretetében sütkéreznek, és nem veszik figyelembe a másik fél érzéseit. A szégyenérzet legcsekélyebb jelét sem mutatják, miközben üres ígéretekkel bolondítanak és nem engednek el, nem engednek továbblépni.


Ilyenkor rajtad a sor, hogy bebizonyítsd mennyire vagy erős és meg kell szabadulnod a nem kívánatos személyektől, akik csak zavaró tényezők az életedben.

Meg fogsz lepődni, hogy hányszor vagyunk képesek felállni és regenerálódni. Bennünk van, hogy felejtsünk és régi sebeinket felejtve újra szeretni tudjunk. Ami vicces, mert amikor az ember lelkileg szét van esve, akkor egyszer a karjába kívánja az illetőt, másszor pedig örökre kitörölné az életéből. Abban a szituációban nem gondolnánk, hogy ezek után képesek leszünk talpra állni. El sem tudod képzelni, hogy lesz valaki, akit még egyszer közel engedsz magadhoz. Pedig így van, felejtünk és szeretünk, mert ennek így kell lennie.

Le kell szűrni a tanulságokat, hogy ,,védelmed" megerősítésre szorul és már nem elég az a védelem, amivel felszerelted magad az első puffanás után. Csakis saját érdekedben minél előbb meg kell erősíteni.

Ugyanakkor kezd el kiépíteni az erőd új kapuját is, hogy a kívánt látogató gond nélkül be tudjon jutni hozzád, és így a várt lány várat kapjon.

Átgondolandó tények minden nőnek

A nők komplikálnak. Ezt sokan be is ismerik, de most egy-két olyan dolgot is leírok, amik egyáltalán nem olyan szokványosak és ismertek női körökben. Nők maximum a tudatalattijuk leges-legmélyén szembesülnek vele.

Tegyük fel, hogy egy nő megismerkedik egy aranyos, kedves fiatalemberrel. Elkezdenek ismerkedni, egyik fél sem tudja, mi fog kisülni a dologból. Pasi igazából nem fektet túl sok energiát a dologba. Úgy gondolja majd úgyis alakul valahogy. Nő viszont teljesen be van zsongva, hogy a pali így meg úgy, már a közös gyerekekeiket tervezgeti és beleéli magát a nagy, büdös semmibe.

Utána ideges lesz és frusztrált, amikor rájön, hogy az egészből semmi sem valós és mindez csak a fantáziájában él. A srácra lesz dühös, ami megmérgezheti az egész esetleg kialakulóban lévő kapcsolatot. Pasi megijed és inkább elmenekül, minthogy ezt tovább elviselje.

Sajnos sokunk hajlamos arra, hogy többet rakunk bele a dologba, mint amennyit a pasi.  Ilyen a természetünk.  Bizakodunk és reménykedünk, hogy ,,na majd biztos ő lesz a nagy Ő." Játsszuk a tyúkanyót, amikor NINCS itt az ideje. Férfi elkényelmesedik ha mindent a feneke alá tolunk. Utána esetleg elfelejti a szülinapod, névnapod, évfordulókat stb.

Már nem fog, azon gondolkozni és energiát fektetni abba, hogy hogy is  szerezhetne neked örömöt vagy mivel lephetne meg, mert megszokja, hogy TE melózol az egészben és neki kisujját sem kell megmozdítania a kapcsolatért.


Összefoglalva :

- NE pakolj többet a képzeletbeli mérlegbe, mint amennyit a másik beletesz! Egyenlő legyen a mérleg állása. Annyit pakolj bele az egészbe, amennyit a kisebb érdekeltségű fél belerak.

- NE gondold azt, hogy jár neked a figyelmessége és egyéb ,,szolgáltatásai",  azért nap mint nap újra és újra meg kell küzdeni, hogy a tűz megmaradjon köztetek.  Ha egyszer vagy kétszer, vagy ne vadulj háromszor kedvesen beszélget veled, azt neked nincs jogod elvárni tőle a következő héten is. Nem tartozik neked semmivel. Ez is igen gyakori hiba. Még  a párkapcsolat létrejötte előtt elvárod tőle és azt hiszed, hogy neked jár a figyelme, társasága. Nem. Kie vagy neki? Nem akarlak elkeseríteni, de SENKIJE!

- NE lovald és stresszeld bele magad fölöslegesen olyan dolgokba, amikkel saját magadnak ártassz.

- NE nyomulj. Hidd el, ha akar valamit a föld alól is előkerít, addig meg NE rágd a fülét. Hagyd, hogy rájöjjön arra, hogy sok más dolog mellett csak Te kellesz neki. Ülepedjen le neki az, hogy akkor kellesz neki igazán, amikor nem vagy ott és jöjjön rá, hogy hiányzol neki és helyed van az életében.  Addig meg éld az életed, ne foglalkozz fölöslegesen olyan személyekkel, akik tesznek a fejedre.

Ismétlem, ha akar valami meg keres hidd el! Egyszerűen nem kell…Ne túráztasd magad a semmiért. Élj egy szép és teljes életet és úgyis megkeres, ha meg nem, akkor jobb is, hogy nem jött össze. :)


Bemutatkozás

"Úgy gondolom nincs semmi szégyellnivaló abban, hogy van egy véleményünk és azt megosztjuk a másikkal.Vagy azért, hogy segítsünk vagy éppen azért, hogy mások ne értsenek vele egyet, de hogy elgondolkozzunk saját értékrendünkön és képesek legyünk saját véleményt alkotni."

Keress rá Facebook oldalamra,ha szeretnél elsőként értesülni a friss cikkekről!
facebook.com/pages/Bobo95-blog/690203494347304?fref=ts"
instagram:BOBO9503"

Feedek
Megosztás