Érdekes szituáció amikor a srác lát egy csinos lányt és  közben kizárólag egy ,,erogén zónák” táblázat körvonalazódik lelki szemei előtt. Udvarlás közben olyan megrögzött módon próbálja igazolni, hogy ,,ő itt a Jani" és – ,, figyelj, csajszi ezeket az érintéseket már háromezredjére csinálom, no meg azért, mert két napja bejött a bárpultos csajnál is.”

Csakhogy ez a normális esetben nem biztos, hogy imponáló, hogy abból van ennyi tapasztalata a srácnak, hogy megfektette a csajpopuláció háromnegyedét, kortól és kinézettől függetlenül. Az pedig kifejezetten visszataszító, amikor a fiú egójától nem is marad hely neked az életében.

Azt feltételezitek, hogy a lányok többsége nem érzi, hogy lélekben ott van-e a partnere, avagy csak saját ,,rátermettségét” akarja bizonyítani, hogy még a kétszázadik csajt is el tudja juttatni a ,,csúcsra”?


Az okosabbak észreveszik, sőt nem hagyják, hogy addig fajuljon a dolog, hogy a srác a kiszemelt női egyedet a profin kidolgozott és begyakorolt mesterkedéseivel ágyba csalja, hogy másnap firkanthasson egy újabb pipát a ,,megvolt” listájára.

Miután már ő is ,,megvolt”, abban a tudatban vághat neki  az új napnak, hogy érdekes módon a ,,tegnap estinek” más tetszett a megszokottnál és örül, mint a kisdiák a szegénységi bizonyítványának. A szeretkezés egészséges esetben két ember szerelmének a megkoronázása. Sajnos ez egyre ritkább, és lassan sporttá válik, hogy mindenki fűvel-fával összefekszik. Már régen nem tulajdonítanak akkora szerepet neki, mint amekkorát illene.

Kedvencem, amikor azt hangoztatja, hogy ő ilyen-olyan szoknyapecér, de amikor a saját kapcsolatáról van szó, akkor jönnek a félelmetes, rémisztő érzelmek és elbaltázza, hiába hagyott maga mögött xy számú partnert. Aki igazán tisztába van, ezekkel a dolgokkal, az nem hangoztatja állandóan. Ha eljön a pillanat, akkor felfedi valaki előtt, aki érdemes rá, nem pedig csutkára kidumál magából mindent (ami igazából már csak hempergés a saját önértékelési problémáinak a dagonyájában.)

Azt sem állítom, hogy nem jó ha a pasinak van tapasztalata, mert az sosem árt és szeretik a lányok, de van egy arany középút. Azt viszont nagyon sokan átlépik és onnantól kezdve a srác már csak egy ,,közhely”. Egy olcsó hímállat.

Mint tudjuk, a túl sokat használt ruha is kifakul, elhasználódik  és a kutyának  sem kell már…