A nők komplikálnak. Ezt sokan be is ismerik, de most egy-két olyan dolgot is leírok, amik egyáltalán nem olyan szokványosak és ismertek női körökben. Nők maximum a tudatalattijuk leges-legmélyén szembesülnek vele.

Tegyük fel, hogy egy nő megismerkedik egy aranyos, kedves fiatalemberrel. Elkezdenek ismerkedni, egyik fél sem tudja, mi fog kisülni a dologból. Pasi igazából nem fektet túl sok energiát a dologba. Úgy gondolja majd úgyis alakul valahogy. Nő viszont teljesen be van zsongva, hogy a pali így meg úgy, már a közös gyerekekeiket tervezgeti és beleéli magát a nagy, büdös semmibe.

Utána ideges lesz és frusztrált, amikor rájön, hogy az egészből semmi sem valós és mindez csak a fantáziájában él. A srácra lesz dühös, ami megmérgezheti az egész esetleg kialakulóban lévő kapcsolatot. Pasi megijed és inkább elmenekül, minthogy ezt tovább elviselje.

Sajnos sokunk hajlamos arra, hogy többet rakunk bele a dologba, mint amennyit a pasi.  Ilyen a természetünk.  Bizakodunk és reménykedünk, hogy ,,na majd biztos ő lesz a nagy Ő." Játsszuk a tyúkanyót, amikor NINCS itt az ideje. Férfi elkényelmesedik ha mindent a feneke alá tolunk. Utána esetleg elfelejti a szülinapod, névnapod, évfordulókat stb.

Már nem fog, azon gondolkozni és energiát fektetni abba, hogy hogy is  szerezhetne neked örömöt vagy mivel lephetne meg, mert megszokja, hogy TE melózol az egészben és neki kisujját sem kell megmozdítania a kapcsolatért.


Összefoglalva :

- NE pakolj többet a képzeletbeli mérlegbe, mint amennyit a másik beletesz! Egyenlő legyen a mérleg állása. Annyit pakolj bele az egészbe, amennyit a kisebb érdekeltségű fél belerak.

- NE gondold azt, hogy jár neked a figyelmessége és egyéb ,,szolgáltatásai",  azért nap mint nap újra és újra meg kell küzdeni, hogy a tűz megmaradjon köztetek.  Ha egyszer vagy kétszer, vagy ne vadulj háromszor kedvesen beszélget veled, azt neked nincs jogod elvárni tőle a következő héten is. Nem tartozik neked semmivel. Ez is igen gyakori hiba. Még  a párkapcsolat létrejötte előtt elvárod tőle és azt hiszed, hogy neked jár a figyelme, társasága. Nem. Kie vagy neki? Nem akarlak elkeseríteni, de SENKIJE!

- NE lovald és stresszeld bele magad fölöslegesen olyan dolgokba, amikkel saját magadnak ártassz.

- NE nyomulj. Hidd el, ha akar valamit a föld alól is előkerít, addig meg NE rágd a fülét. Hagyd, hogy rájöjjön arra, hogy sok más dolog mellett csak Te kellesz neki. Ülepedjen le neki az, hogy akkor kellesz neki igazán, amikor nem vagy ott és jöjjön rá, hogy hiányzol neki és helyed van az életében.  Addig meg éld az életed, ne foglalkozz fölöslegesen olyan személyekkel, akik tesznek a fejedre.

Ismétlem, ha akar valami meg keres hidd el! Egyszerűen nem kell…Ne túráztasd magad a semmiért. Élj egy szép és teljes életet és úgyis megkeres, ha meg nem, akkor jobb is, hogy nem jött össze. :)