Hiányzik.

Hónapokkal ment el és úgy érzed, mintha már legalább egy éve nem lenne melletted. Tudod, hogy szörnyű ezt kimondani, de lehet, hogy pont attól lesz jobb, hogy kimondod, hogy baromira hiányzik. Hiányzik a közös öröm, az összenézések, a csókok a gyengédség, törődés.

Legtöbb esetben jól vagy, mert levan kötve a figyelmed, de a legváratlanabb pillanatokban tör elő a hiányérzet. Például buli közepén vagy és táncolsz, egész este azt akartad, hogy ott legyen melletted, hogy együtt táncoljatok, hogy érezd a tekintetét magadon, hogy rád mosolyogjon és megfogja a kezed. Hogy  leszedje rólad a sok undorító, nyomakodó csávót, akik az este folyamán állandóan letapiztak és nem bírtad őket lerázni. A sírás derült égből villamcsapásként tör ki belőled… Kimondod, hogy fáj és rettenetesen hiányzik. Jobb lett-e ezzel? Meg nem mondom.


Furcsa úgy kelni mindennap, hogy új nap, új remények és hátha valami csoda történik, ami ismét a napfényes oldalára fordítja neked a világot. A nap vége felé, beesteledik és a remény elhagy. Ezt minden áldott nap végig csinálni és nem feladni…Nehéz.

Az ember mosolyog egy-két napig, hétig, de belefárad. Vigyorogni, amikor belül meghaltál? Üres vagy nélküle. Márpedig neked kell feldolgoznod az érzést, mert a hiányt ugyan csak Ő tudná csillapítani, de rá már nem számíthatsz.

A hangjára már nem emlékszel, pedig teljes szívedből kívánod, hogy meghalld újra,  vagy bármit megtennél egy kósza érintésért. Megszólítani és utánaszaladni és a karjaiba ugrani és azt mondani:,, hogy megoldjuk és a tiéd vagyok." Van ilyen?

Mész előre, de a szemed előtt délibábként lebeg a múlt, amit nem tudsz és nem is akarsz elengedni, mert egyedül maradnál. Félsz a magánytól, félsz az elveszettségtől. Mi lett volna ha..? Talán el sem kezdődött még és máris vége lett? Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle? Féltetek a kapcsolattól? Olyan hülyeségeitek voltak, hogy azt más úgyse fogja soha megérteni. Bárcsak rájönne, hogy harcolnia kellett volna érted.

Ha az ember vagy nekirugaszkodik, eldönti, hogy ezt a lányt most megszerzem és ha megszereztem úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére vagy pedig a könnyebbik,  utat választja, de akkor elveszít. Mitől mennek a dolgok ilyen könnyen tönkre? Csapongó és összezavarodott elmétekkel egymás ellen dolgoztatok és ez a kapcsolat végét jelentette.