Ha egy lány rámenős, akkor az a baj, mert akkor ugye ,,fűvel-fával csinálja." Ha tartja a távolságot és szemérmesebb, akkor sokszor frigidnek és éretlennek csúfolják. HOGY IS VAN EZ? Sokan, igenis tehettek a lányok önbecsülésének megromlásáról, mert élvezitek a rámenős csajokat és ezzel igazából félrevezetitek őket, mert azt hiszik, hogy ez kell nektek. Sír a szátok, hogy sok a rámenős csaj? Hiszen legtöbbeteknek ez kell. Cicababák, akikért nem kell egy fűszálat sem megmozdítani, küzdeni meg végképp nem.  Játszadoztok tét nélkül. Ha egészen véletlenül felbukkan egy lány, akiért meg kéne mozdulni, és tenni valamit az ügy érdekében, akkor azonnal jönnek a szánalmas kifogások. Kedvencem, amikor még csak azzal sem fáradoznak, hogy egy hihető kifogást találjanak. Saját zavarodottságukat,(mert nem tudnak, mit kezdeni a szituációval) azzal leplezik, hogy megpróbálják a lányt hibáztatni, mintha az egész az ő hibája lenne. Az igaz, hogy egyszerűbb… Arra várnak, hogy kevesebb legyen a rámenős csaj? Ahelyett, hogy bátorítják és félrevezetik őket azzal, hogy ágyba bújnak velük, világítsák meg a dolog helytelenségét és akkor majd elkezdődhet egy másvilág, ahol a férfi megbecsüli a nőt és fordítva.


Továbbá, ha sokan olyan géniuszok nők terén, akkor miért bukdácsolnak egyik nő ágyából a másikba? Így egészen biztos, hogy soha de soha nem fognak tudni megállapodni egyik nő karjában sem. Képtelenek lesznek arra, hogy elkötelezzék magukat valaki mellett. Ürügy az mindig akad bőven, hogy „nem találtam meg még az igazit” bla bla… Egyszer próbálnák meg odatenni magukat és részt venni a kapcsolat kiépítésében, dehát minek? Ennyi hűhó és energia pazarlás, amikor mindig van új és friss préda, elérhetőbb távolságban?  Így soha semelyik nő sem lesz nekik elég jó, elég  kielégítő.

Semmi baj, majd egyedül maradnak a ,,minden nőt kiismerek tudattal”.

Be kell ismernünk azért azt is, hogy rengeteg ilyen olcsó csaj is van, csak azt nem értem, hogy arra a párra, akik nem ilyenek, miért próbálják elhitetni, hogy ugyanolyanok, mint a többi akik a ,,rámenős csajok maszlagba” tartoznak?

Ha pedig esetleg egy férfi megkérdez egy nőt, hogy milyen számára az ideális pasi, akkor alap, hogy az elvárásainknak és vágyainknak megfelelően válaszolunk. Arra utalva, hogy mit is várnánk el tőle. Hiszen nem véletlenül kérdezte. Tisztában vagyunk azzal is, hogy olyan férfi nincs, aki teljesen megtudna felelni az agyunkban elhelyezkedő méteres listával, mert úgyis mindig találunk valami aprócska hibát bennük. Mindezek ellenére is bármelyik pasiban megtudjuk találni a szépet és annak alapján még talán bele is tudunk szeretni.

Végül pedig, kérlek semelyikőtök se mondja, hogy kiismer(t) minden lányt, mert ez nem igaz. Többé-kevésbé lehetséges. Viselkedési sémákat ismerhettek, de én ezzel nem büszkélkednék a helyetekben, mert ez alapján csak olyan csajokkal voltatok együtt, akiket öt perc alatt kiismertetek és meguntatok, ez pedig nem csak a másik nem képviselőit minősíti.

Bármikor meglepetést tudunk okozni. A nők, azok akik mindig mást találnak vonzónak egy srácban, szituációtól és kedélyállapottól függően.